Oproštajna poruka Melanije Tramp

Još aktuelna prva dama SAD Melanija Tramp , za samo dva dana napustiće Bijelu kuću.

Tim povodom obratila se naciji. Istakla je nekoliko projekata koje je tokom posljednje četiri godine sprovela porodica Tramp, a kada je u pitanju obnova i održavanje Bijele kuće.

"U 2018. dovršili smo prvu cjelovitu obnovu kraljevskog kupališta od 1950-ih. Obnovili smo i predsjednički lift. Godinu poslije započeli smo višemjesečnu obnovu poda Istočne sobe. Kuglana je takođe prošla potpunu obnovu 2019. godine i nadam se da će ona u budućnosti biti prostor u kojem će uživati svi koji je koriste", naglasila je Melanija.

Dotakla se i pandemije korona virusa, ali i obnovu Cvjetnog i Dječijeg vrta.

"Tokom 2020. godine naša je zemlja pretrpjela razoran i neočekivan gubitak života zbog pandemije Kovida-19. Kako se ovo poglavlje bliži kraju, važno je prepoznati brojne ljude i kabinete bez kojih moja uloga Prve dame ne bi bila moguća", naglasila je Melanija i zahvalila svim zaposlenima Bijele kuće koji su joj pomagali tokom projekata koje je radila.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.