Na
Foto:Onogošt

Na "minusu" svirali za sugrađanina: Prikupili skoro 6.000 eura za Danilovo liječenje

Armija Nikšićana koja je ovih dana okupirala nikšićki Trg još jednom je upisala peticu iz humanosti.

Dnevne temperature su ovih dana išle ispod nule, no nikšićki muzičari uspjeli su višečasovnim muzičkim programom da „animiraju“ sugrađane da doniraju novac za liječenje Danila Golubovića. Tako je za dva dana prikupljeno 5,873 eura koje su danas uplaćene na njegov žiro račun.

„Hvala još jednom svim ljudima koji su uprkos veoma hladnom vremenu, izašli da pomognu našem mladom sugrađaninu. Želim da se zahvalim muzičarima koji su na temperaturi ispod nule zabavljali i nasmijavali sugrađane. Zahvalnost upućujemo i NVO „Izvor života“ sa kojim smo udruženim snagama napravili mnogo lijepu priču“, kazao je jedan od organizatora Dalibor Petković, piše Onogošt portal.

Osamnaestogodišnjem Danilu je neophodna operacija srčanog zaliska i ugradnja biološkog, za šta su, kako je saopštila porodica, neophodna finansijska sredstva u iznosu od oko 100 hiljada eura. Danilo se trenutno nalazi na liječenju u Beogradu, a ljekari su sugerisali hitnu operaciju u Italiji, na klinici „San Donato“ u Milanu.

Novčana sredstva za pomoć Danilu možete uplatiti i na račune:

Žiro račun: 525-3100100015868-38

Devizni račun: 3130100011710

Iban:me: 25525313010001171043

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.