Radonjić u igri za šefa policije
Radonjić

Radonjić u igri za šefa policije

Šef Specijalnog policijskog tima Dragan Radonjić, danas je predao dokumentaciju na konkurs za direktora Uprave policije, piše Cdm.

Šef Specijalnog policijskog tima Radonjić na toj je poziciji od 2016. godine, a prije toga je godinama bio načelnik Odjeljenja za suzbijanje privrednog kriminala.

Radonjića je za funkciju koju sada pokriva predložio tadašnji direktor Uprave policije Slavko Stojanović, a saglasnost na to dao Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić.

Na konkurs za direktora Uprave policije prijavili su, prema pisanju medija, Zoran Brđanin, Dragan Klikovac i Milan Delić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.