Uhapšen Ljoro Nrekić sa još četiri osobe
Ljoro Nrekić

Po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Ulcinju

Uhapšen Ljoro Nrekić sa još četiri osobe

Pet osoba je uhapšeno među kojima i predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Ulcinju.

Osim Nrekića uhapšeni su i Sead Osmanović, sekretar Sekretarijata za finansije Opštine Ulcinj i šef Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Ulcinj; Mustafa Gorana, sekretar Sekretarijata za komunalne djelatnosti i zaštitu životne sredine; Saubih Mehmeti, direktor Službe za zaštitu i spašavanje; Milazim Mustafa, sekretar Komunalne policije i bivši predsjednik Skupštine Opštine Ulcinj, prenijele su Vijesti.

Kako je prenio javni servis, oni se nalaze u Centru bezbjednosti Ulcinj, gdje bi trebalo da budu saslušani u vezi sa istragom o nezakonitom zapošljavanju u Opštini Ulcinj.

Nezvanično, njima se na teret stavlja krivično djelo nesavjestan rad u službi. 

Istraga o nezakonitom zapošljavanju u Opštini Ulcinj, pokrenuta je početkom februara prošle godine.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.