Od dva telefona Xiaomi Mi 11 napravio skulpturu zmaja(VIDEO)

Kompanija Xiaomi je objavila zanimljiv video u kojem je prikazano kako od komponenti modela Mi 11 nastaje skulptura zmaja.

Xiaomi Mi 11 je predstavljen posljednjih dana 2020. godine, i to je prvi smartfon sa novim Qualcomm Snapdragon 888 procesorom.

U videu objavljenom na internetu prikazano je rastavljanje dva primjerka modela Mi 11, kao i četiri primjerka sa vegeterijanskom kožom koji su korišćeni zbog njihovog mekšeg materijala, prenosi Klix.

Umjetniku je bilo potrebno 30 dana da od komponenti telefona napravi impresivnu mehaničku skulpturu zmaja.

Dijelovi kože su korišćeni za izradu rogova i krila, a glavna kamera od 108 MP poslužila je za zmajeva prsa.

Skulptura je postavljena na posebno ukrašeni Qi bežični punjač, pa izgleda zaista impresivno.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.