Vladika Joanikije u posjeti Kosovu i Metohiji
Vladika Joanikije

U posjeti Visokim Dečanima

Vladika Joanikije u posjeti Kosovu i Metohiji

Episkop budimljansko-nikšićki i administrator Mitropolije crnogorsko-primorske Joanikije juče je doputovao na Кosovo i Metohiju.

On je obišao Dečane i Pećku Patrijaršiju, gdje će danas služiti litirgiju.

"Sa vladikom budimljansko-nikšićkim i administratorom Mitropolije Crnogorsko-primorske Joanikijem u manastiru Visoki Dečani. Uvijek nam je radost i blagoslov kada nam Vladika dođe. Na putu za Pećku Patrijaršiju vladika i njegovi pratioci poklonili su se moštima sv. Кralja Stefana", napisao je iguman manastira Dečani, Sava Janjić na Fejsbuk profilu, gdje je podijelio njihovu zajedničku fotografiju.

Са Владиком будимљанско-никшићким и администратором Митрополије Црногорско-приморске Г. Јоаникијем у манастиру Високи...

Posted by Sava Janjić on Субота, 16. јануар 2021.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.