U Piperima gorjela kuća, jedna osoba zatražila pomoć zbog udisanja dima
Foto: Facebook/Služba zaštite i spašavanja

U Piperima gorjela kuća, jedna osoba zatražila pomoć zbog udisanja dima

Službi zaštite i spašavanja upućena je prijava da je u mjestu Gornje Mrke - Blizna u Piperima došlo do požara u porodičnoj kući, koji su pripadnici ove službe lokalizovali u 19.02 sati - navedeno je u saopštenju.

Na teren su, kako je precizirano u objavi na Fejsbuku, upućene dvije ekipe koje su dolaskom zatekle požar na kući koja je naseljena sa više porodica. 

"Radi se o zajedničkoj kući pod istim krovom. U požaru je došlo do uništenja krovne konstrukcije na čitavoj kući, dok je drugi objekat manje oštećen", rekli su iz Službe zaštite i spašavanja.

Zbog požara je, kako su dodali, došlo do velike zadimljenosti, te je jednom mještaninu zbog udisanja dima bila potrebna intervencija Hitne medicinske pomoći.

Dana 16.01.2021. godine u 18.29h Službi zaštite i spašavanja upućena je prijava da je u mjestu Gornje Mrke-Blizna u...

Posted by Služba zaštite i spašavanja - Glavni grad Podgorica on Субота, 16. јануар 2021.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.