Policija rasvijetlila podmetanje požara pod vozilo na Cetinju, dvije osobe uhapšene
Ilustracija

Pronađeno oružije i droga

Policija rasvijetlila podmetanje požara pod vozilo na Cetinju, dvije osobe uhapšene

Podgorička i cetinjska policija rasvijetlila podmetanje požara na vozilu u vlasništvu bezbjednosno interesantnog lica D.V. Kod jednog osumnjičenog pronađena droga i oružje, saopšteno je iz Uprave policije.

Pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su lišili slobode M.R. (21) iz Podgorice zbog sumnje da je izvšio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvare.

Osim njega, policija je zbog krivičnog djela uništenje i oštećenje tuđe stvari lišili slobode i M.D. (22) iz Podgorice.

"Sumnja se da su ova dva lica saučesnici u izvršenju navedenog djela, koje su izvršili, kako se sumnja, 15. decembra 2020. godine  u 03,35 časova na Cetinju na štetu D.V. na način što su podmetnuli požar na vozili marke “Audi A6”, saopštili su iz UP-a.

U saopštenju se navodi da su policijski službenici izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.R. kojom prilikom su pronašli i oduzeli oko 830 grama marihuana,pištolj sa rezervnim okvirom, 16 komada municije, pet električnih kapsili i sporogoreći štapin.

M.R. se tereti i za krivična djela nedozvoljeno dranje oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Nadležni tužilac nakon saslušanja za lice M.R. donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.