Porodična tragedija u Sjenici: Ubio bivšu suprugu i njene roditelje, ranio brata pa pobjegao
ilustracija

Porodična tragedija u Sjenici: Ubio bivšu suprugu i njene roditelje, ranio brata pa pobjegao

Tri osobe su ubijene, a jedna je teško ranjena u selu Rasno kod Sjenice. Riječ je, kako prenosi Radio televizija Srbije nezvanično, o porodičnoj tragediji.

Prema za sada nezvaničnim informacijama, zet se vratio iz inostrantva, u kuću gdje je živjela njegova bivša supruga, tast, tašta i suprugin brat i sa više hitaca pucao je njih.

Bivša supruga i njeni roditelji su ostali na mjestu mrtvi, dok je njen brat sa teškim povredama prebačen u bolnicu i ljekari se bore za njegov život.

On je upucan u grudni koš i u ruku.

Načelnik hirurgije u bolnici u Novom Pazaru Izet Tutić rekao je da je muškarac koji je danas ranjen u masakru kod Sjenice u veoma teškom stanju.

"Pogođen je sa više hitaca u grudi i desnu ruku. Trenutno je na skeneru i pripremamo ga za operaciju", rekao je Tutić.

Osumnjičeni za ubistvo je pobjegao sa mjesta zločina i policija intenzivno traga za njim.

Kako prenose mediji, osumnjičeni za masakr je E.T. (44).

Prema saznanjima portala indexonline.rs, život su na licu mjesta izgubili F.Š. (64), Š.Š. (60) i B.Š. (44), dok se ljekari bore za život B.Š. (35).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.