Albino djevojka iz Obrenovca svojim primjerom podstiče druge da ostanu svoji
Foto:Screenshot

Nazivali su je sniježnom kraljicom, vampirom

Albino djevojka iz Obrenovca svojim primjerom podstiče druge da ostanu svoji

Od djetinjstva je bila drugačija, a sada je influenserka koja svojim primjerom podstiče druge da ostanu svoji i jedinstveni.Svetlana Šlapak je albino djevojka iz Obrenovca.

Zbog svoje bjeline od rođenja privlači pažnju gdje god se pojavi.

Osobe sa albinizmom imaju nedostatak melanina na kosi, koži, dužici i mrežnjači oka. Svetlana je jedinstvena u svojoj porodici, ima svega dva odsto vida, a na suncu ne može mnogo da boravi.

"S obzirom na to da imam veoma malo pigmenta, alergična sam na sunce. Izlazim ja leti napolje, ali uvijek u dugim rukavima, koristim i zaštitnu kremu, ali mi to dodatno zapuši pore", rekla je ona u prilogu koji prenosi TV Prva.

Govorili su joj i da izgleda kao vampir zbog toga što joj je koža toliko svijetla.

"Farbala sam kosu, obrve, trepavice pocrnjivala...", objasnila je Svetlana Šlapak.

Nazivali su je "snježna kraljica", "vampir". Ipak shvatila je da je rođenjem dobila jedinstvenost, prihvatila je i sada je ohrabrenje mnogima. Sada se bavi modelingom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.