SNP: Ukidanje zabrane ulaska Georgievu ispravna i zakonita odluka
sNP

SNP: Ukidanje zabrane ulaska Georgievu ispravna i zakonita odluka

Socijalistička narodna partija Crne Gore pozdravila je odluku ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića da ukine zabranu ulaska u Crnu Goru pjevaču Vladu Georgijevu.

Iz SNP-a podsjećaju da je Georgijevu odlukom Uprave policije Herceg Novi bila izrečena zabrana ulaska u našu državu na deset godina, pri čemu nikakvo konkretno objašnjenje za ovakav postupak nije dato.

"Jasno je da je u pitanju bio revanšizam pripadnika prethodne vlasti, koji su se svetili Georgijevu zbog njegovih jasnih i neskrivenih političkih stavova. Poznato je da je Georgijev bio kritičar režima Mila Đukanovića i pristalica novih snaga vlasti u Crnoj Gori.

Ovakvu odluku ministra Sekulovića smatramo jedino ispravnom i zakonitom i izražavamo zadovoljstvo što će poznati muzičar imati priliku da ponovo boravi u Crnoj Gori i da svojom muzikom uveseljava građane Crne Gore" poručuju iz SNP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.