Bjelopoljac uhapšen zbog ulične prodaje droge i napada na službeno lice
Ilustracija

Bjelopoljac uhapšen zbog ulične prodaje droge i napada na službeno lice

Službenici Centra bezbjednosti Bijelo Polje su, aktivnostima na suzbijanju ulične prodaje narkotika, pronašli marihuanu i procesuirali dva lica, saopšteno je iz Uprave policije.

Policija je u Bijelom Polju izvršila kontrolu S.D. i kod njega pronašla manju količinu opojne droge marihuana.

"Kriminalističkom obradom policijskih službenici su došli do sumnje da je S.D. opojnu drogu nabavio od lica D.L.", saopšteno je iz policije. 

Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju slobode je lišen D.L. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

"Pretresom stana osumnjičenog lica pronađena je opojna droga marihuana spakovana u pvc pakovanja, namjenjena tzv. uličnoj prodaji i vaga.

Prilikom operativne obrade D.L. je  fizički nasrnuo na policijskog sluzbenika o čemu je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju koji je naložio da se protiv D.L. podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti", navodi se u policijskom saopštenju.

Kako se dodaje, protiv S.D. policija će podnijeti prekršajnu prijavu zbog počinjneog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.