Četvorogodišnjoj Dili potrebna pomoć za liječenje: Pošaljite 38 na 14543
Dila Ljuca

Fondacija „Budi human“

Četvorogodišnjoj Dili potrebna pomoć za liječenje: Pošaljite 38 na 14543

Dila Ljuca nova korisnica Fondacije “Budi human“, i njoj je pomotrebna novčana pomoć kako bi nastavila životnu borbu van naše zemlje.

"Dila Ljuca je divna četvorogodišnja djevojčica koja toplim pogledom i iskrenim dječjim osmijehom osvaja. Veoma je društvena i vesela, komunikativna i, kao i svako dijete, voli cijeli svijet. Sada je na nas došao red da pokažemo da nije sama i da, pored njenih roditelja, braće i sestara koji joj pružaju bezuslovnu ljubav, ima i sve nas koji ćemo joj pomoći u njenoj životnoj borbi", navose iz Srbije.

Zbog cerebralne paralize koja joj je dijagnostifikovana, Dila mora da sprovodi tretmane van Crne Gore, koji bi joj omogućili da postane pokretnija i samostalnija.

Pomozimo Dili da osmijehom pobijedi u svojoj borbi, pošaljimo 38 na 14543, a uplate se mogu vršiti i preko žiro  520-41933-85, illi deviznog računa 520042000001515443, IBAN: ME25520042000001515443.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.