BD: Uhapšen zbog nanošenja teške tjelesne povrede, Rus završio u bolnici
ilustracija

BD: Uhapšen zbog nanošenja teške tjelesne povrede, Rus završio u bolnici

Budvanska policija uhapsila dvije osobe, Bjelorusa zbog nanošenja teške tjelesne povrede ruskom državljaninu i drugog Rusa zbog kršenja mjera prevencije kovid infekcije.

Kako su naveli iz policije i naselju Gospoština je 11. januara izvršeno krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu A.M. državaljanina Rusije, koji je nakon ukazane prve pomoći hospitalizovan.

"Budvanska policija je identifikovala i lišila slobode slobode A.G. (47) iz Bjelorusije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška tjelesna povreda na štetu A.M. Osumnjičeni se tereti i za krivično djelo nepostupanje po zdravstevnim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.  Osim toga, policija je uhapsila i E.L. (29) državljanina Rusije zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.", kaže se u saopštenju Uprave policije.

Osumnjičeni su juče privedeni državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru uz krivične prijave na dalje postupanje

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.