Skupština Crne Gore donirala 5.000 eura Opštoj bolnici u Beranama
Uručenje donacije, Foto: Skupština Crne Gore

Bečić uručio donaciju

Skupština Crne Gore donirala 5.000 eura Opštoj bolnici u Beranama

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić boravio je juče u zvaničnoj posjeti opštini Berane.

Ovom prilikom, Bečić posjetio je Opštu bolnicu i direktoru Budimiru Dabetiću, uručio donaciju Skupštine Crne Gore u vrijednosti od 5000 eura, koju je najviši zakonodavni i predstavnički dom građana opredijelio u cilju doprinosa borbi njenih zdravstvenih radnika sa virusom Korona.

On je izrazio poštovanje prema zaposlenima u Opštoj bolnici u Beranama na nesebičnoj i požrtvovanoj borbi sa ovom opakom bolešću. 

"Herojstvo i plemenitost naših zdravstvenih radnika, pokazano u ovim teškim i izazovnim vremenima na najbolji način oslikavaju neprolazne tradicionalne crnogorske vrijednosti“, istakao je predsjednik Skupštine.

Bečić iskazao je spremnost Skupštine da zajedno sa Vladom Crne Gore i resornim ministarstvom zajednički rade na poboljšanju materijalnog položaja i uslova rada svih zaposlenih u zdravstvenom sistemu Crne Gore.

Tokom posjete, direktor Opšte bolnice, Budimir Dabetić, izrazio je izuzetno zadovoljstvo povodom posjete Bečića i ujedno se zahvalio na donaciji Skupštine koja predstavlja značajan podstrek zaposlenima u toj ustanovi.

On je upoznao predsjednika Skupštine sa rezultatima njihovog rada i izazovima sa kojima se suočava ova institucija.

becic1

Foto: Skupština Crne Gore

Sastanku su prisustvovali i ministarka zdravlja, dr Jelena Borovinić Bojović, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja, Veljo Čađenović, načelnik infektivnog odjeljenja, dr Milovan Živković, načelnik radiologije, dr Denis Kalač, načelnik anesteziologije, dr Milosav Miladinović, infektolog, dr Lidija Kljajić, i ginekolog, dr Rajko Karličić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.