Vukšići posjeduju 10 nekretnina i pet automobila
Dejan Vukšić

V. d. direktor ANB-a

Vukšići posjeduju 10 nekretnina i pet automobila

Vršilac dužnosti direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejan Vukšić i njegova supruga Jasmina Vukšić vlasnici su 10 nekretnina, među kojima su dvije kuće i osam stanova.

To se vidi iz imovinskog kartona koji je Vukšić dostavio u vrijeme kada je bio predsjednik Skupštine opštine Kotor.

Sredinom decembra premijer Zdravko Krivokapić je saopštio da će Vukšić naslijediti Dejana Peruničića na mjestu v.d. direktora ANB.

Vukšić pored kuća od 25 i 180 metara kvadratnih koje je naslijedio, vlasnik je, prema kartonu, stanova od 24, 28, 35, 40, 44 i 105 metara kvadratnih koje je stekao kupovinom.

Njegova supruga vlasnica je stanova od 50 i 130 metara kvadratnih.

Pored toga su vlasnici zemljišta.

Vukšići su prijavili da imaju pet automobila, od čeka v.d. ima dva “bmw-a” iz 2018. i 2016. godine, supruga “bmw” iz 2017. i plovilo “ranieri international” iz 2019. godine, ćerka Vanja Vukšić “pežo 208” iz 2015. godine, a sin Vuk Vukšić godinu stariji “mercedes”.

V.d. na računima ima malo više od 15.000 eura.

Kada su u pitanju prihodi, u kartonu se navodi da su njegovi mjesečni prihodi bili 5.000 eura od samostalne djelatnosti, a supruge 622 eura iz Osnovne škole "Branko Brinić".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.