Odluka o ukidanju testova će pozitivno uticati na turističku sezonu
Opština Ulcinj

Turistička organizacija Ulcinj poručila

Odluka o ukidanju testova će pozitivno uticati na turističku sezonu

Nova odluka Vlade za ukidanje testova za ulazak u Crnu Goru pozitivno će uticati na zimsku turističku sezonu koja je već počela, ali i reflektovati pozitivno na države regiona, ocijenjeno je iz Turističke organizacije (TO) Ulcinj.

Iz TO Ulcinj je ocijenjeno da će to pozitivno uticati pogotovo na one turiste koji su redovni gosti na rivijeri i zimskim centrima Crne Gore kao što su gosti iz Albanije, Kosova i Srbije.

Ta institucija je pozdravila tu odluku navodeći da je Crna Gora prije svega turistička destinacija, prenosi portal Ul-info.

“Moramo ozbiljno početi sa pripremama za ljetnju sezonu, a takođe nas raduje činjenica što smo i našom inicijativom, odnosno obraćanjem nadležnim organima 30. novembra prošle godine, učinili prvi korak da se razmotri ova mogućnost, koja je na kraju i ostvarena”, naveli su iz TO.

Iz TO su dodali da zemlja mora pokazati da je ujedinjena, radi u interesu svih građana i da borba sa pandemijom koja je zahvatila čitav svijet, a za koju se nadaju da će ubrzo biti prošlost, bude podstrek za zajedničko djelovanje.

“Turizam za Crnu Goru je najvažnija privredna grana, tako da sve naše snage moraju biti usmjerene na pripremu turističkih sezona, uz naravno poštovanje svih mjera. Naš cilj je svakako da budemo dobri domaćini, da svaki gost koji posjeti Crnu Goru bude zadovoljan, ali i da ode zdrav sa lijepim uspomenama”, zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.