Maloljetnicu pregazio voz dok se fotografisala na šine
Ilustracija

U Sloveniji

Maloljetnicu pregazio voz dok se fotografisala na šine

Jedna maloljetnica poginula je kada je pregazio voz u Mariboru dok se sa prijateljicom fotografisala na šinama.

Nesreća se dogodila u utorak u 15.10 na stanici Tezno, a prije nego što je došlo do nesreće kondukter je signalizirao djevojkama, jer nije mogao brzo da zakoči, ali bilo je kasno, javlja portal 24UR, prenosi Tanjug.

Jedna djevojka je na licu mjesta preminula, a druga je u teškom psihičkom stanju prebačena u bolnicu.

Istraga je pokazala da su se maloljetnice fotografisale između šina, a da je putnički voz koji saobraća na liniji Ljubljana - Maribor počeo da im signalizira ranije jer zbog brzine nije mogao brzo da zakoči, ali da su one sa šina iskočile u posljednjem minutu, ali kasno.

Istraga je još u toku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.