Turski glumac Džan koji je zaludio žene svojim izgledom u vezi sa zgodnom Italijankom?(FOTO)
Džan Jaman

Turski glumac Džan koji je zaludio žene svojim izgledom u vezi sa zgodnom Italijankom?(FOTO)

Slavni turski ljepotan, glumac Džan Jaman, koji trenutno važi za jednog od najlepših muškaraca svijeta, navodno je u vezi sa lijepom italijanskom sportskom novinarkom Diletom Leotom!

Advokat, model i glumac koji je svojim savršenim izgledom i ulogom u seriji "Sanjalica" preko noći zaludio žene u Crnoj Gori i regionu, nedavno je boravio u Rimu zbog poslovnog angažmana, a obožavateljke su ga opsjedale ispred hotela i gdje god se kretao.

Kao što to uvijek radi, sa svima se rado slikao i pravio selfije, a obožavateljke ga nisu "puštale" sve dok nije morao da plati kaznu od 400 eura zbog kršenja propisnih mjera u pandemiji virusa korona, kako su prenijeli italijanski mediji.

1610463149leottacan1

Iako je sakodnevno pisano o Džanu tokom njegove posjete Italiji, gdje je vrlo popularan, vijest koja je sada odjeknula kao bomba je da je glumac navodno viđen sa atraktivnom Diletom u hotelu u kojem je odsjedao, a u kojem je tada i ona boravila. Njihov odnos navodno je bio mnogo više od prijateljskog.

Diletu je u sobi sačekao buket cvijeća, što je objavila i na Instagramu, a nakon što su tamošnji mediji prenijeli riječi jedne radio voditeljke da su viđeni i kako se strasno ljube, kruže glasine kako je cvijeće dobila upravo od lijepog Džana.

Džan se nije oglašavao povodom ovih natpisa, što je bilo i za očekivati, budući da o svom ljubavnom životu nerado priča.

Turski mediji spajali su ga sa koleginicom iz popularne serije koja ih je proslavila, lijepom Demet Ozdemir, međutim, oni nikada nisu ni potvrdili ni demantovali ovu vijest, već su uvijek samo navodili da su jako dobri prijatelji.

Dileta Leota je najseksi Italijanka koju su spajali i sa Zlatanom Ibrahimovićem sa kojim je snimila reklamu, poslije čega su krenule spekulacije da su započeli romansu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.