Uhapšen Podgoričanin(20): Pokušao da prokrijumčari 350 kg duvana iz Albanije
Zaplijenjeni duvan, foto: Uprava policije

Uhapšen Podgoričanin(20): Pokušao da prokrijumčari 350 kg duvana iz Albanije

Pripadnici granične policije su juče, preduzimajući aktivnosti na sprečavanju krivičnih djela prekograničnog kriminala, uhapsili osobu prilikom pokušaja krijumčarenja duvana težine oko 350 kilograma, saopšteno je iz Uprave policije.

U reonu mjesta Traboin službenici Sektora granične policije su lišili slobode C.J. (20) iz Podgorice prilikom pokušaja krijumčarenja rezanog duvana težine oko 350 kilograma.

"Sumnja se da je ovo lice duvan prokrijumčarilo sa teritorije Republike Albanije i da je imalo namjeru da ga dalje distribuira na području Podgorice i drugih gradova Crne Gore.

O događaju je obavješten nadležni tužilac a lice i oduzeta roba su, nakon uviđaja, predati na dalje postupanje sluzbenicima Centra bezbjednosti Podgorica", saopšteno je iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.