Ponovo se snima "Seks i grad"

Američka serija „Seks i grad“ dobiće još jednu sezonu. Kako su potvrdile glumice, serijal se ponovo snima, imaće 10 epizoda i zvaće se „I upravo tako". Novost je da u seriji lik Samante neće glumiti Kim Katral.

Tri od četiri glumačke zvijezde originalne serije "Seks i grad", Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis, podijelile su trejler za seriju na društvenim mrežama.

Serija će se zvati "I upravo tako", a izvršni producenti biće glavne glumice i Majkl Patrik King. Glumica Kim Katral koja je glumila četvrtu poznatu damu, Samantu, neće igrati u seriji.

Prvi put serija je emitovana 1998. godine, i prati modnom opsednutu kolkumnistkinju Keri Bredšo i njene tri prijateljice Mirandu, Šarlot i Samantu.

Prikazivala se šest sezona, osvojila je sedam „Emi" nagrada i osam nagrada "Zlatni globus". Priča je zasnovana na knjizi autorke Kendal Bušnel, koju je za TV kreirao Daren Star.

Serija je pohvaljena zbog otvorenosti prema seksu i kritikovana zbog nedostatka raznolikosti. Radnja serije bila je usredsređena na odnos između Keri i gospodina Zverke.

Snimljena su i dva igrana filma 2004. godine, a oba je napisao i režirao Majkl Patrik King. Iako su bili komercijalno uspješni, kritika ih nije najbolje ocijenila.

Najava snimanja serije "Seks i grad", sastavljena je uglavnom od snimaka Njujorka i otkriva malo detalja o novoj priči.

„Serija će pratiti Keri, Mirandu i Šarlot kroz komplikovane životne situacije i prijateljstva u pedesetim godinama", navode iz HBO-a.

Planirano je da snimanje počne krajem proljeća 2021. godine u Njujorku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.