Crna Gora među top 10 destinacija koje treba posjetiti u ovoj godini

Harpers Bazaar

Crna Gora među top 10 destinacija koje treba posjetiti u ovoj godini

Britansko izdanje renomiranog magazina Harpers Bazaar svrstao je Crnu Goru u deset inspirativnih destinacija koje treba posjetiti u ovoj godini, nakon ukidanja restriktivnih mjera širom svijeta.

Iz Nacionalne turističke organizacije (NTO) saopšteno je da se u društvu svjetski popularnih, egzotičnih destinacija, kao što su Maldivi, Australija i Meksiko, našla i Crna Gora, zauzimajući šestu poziciju, kao jedna od najprivlačnijih destinacija za post-pandemijsko putovanje.

„Autor članka Top post-pandemijska lista za one željne putovanja: 10 predivnih destinacija, ističe da, iako ova godina nije počela onako kako su se svi nadali i očekivali, već možemo planirati i strpljivo čekati vrijeme kada će putovanja ponovo biti moguća“, navodi se u saopštenju.

Harpers Bazaar Crnu Goru opisuje kao luksuznu destinaciju, ali i zemlju bogatu prirodnim ljepotama, kao i kulturnim i istorijskim znamenitostima.

U članku se navodi da utočište imućnih i njihovih impozantnih jahti, Crna Gora, koja se nalazi nedaleko od Splita na Jadranskom moru, nudi puno sjaja i glamura i za ostale.

“Na proljeće se očekuje otvaranje prvog evropskog One&Only rizorta, a nije slučajnost što su odabrali baš ovu zemlju. Kotorski zaliv, poznat i kao Bokokotorski zaliv, se mora naći na vašoj listi, zbog nevjerovatne ljepote, sa kristalno čistim morem i impozantnim planinama tik uz obalu. Na ovom mjestu vidjećete srednjevjekovne gradiće, manastire izgrađene na liticama i palate čiji stil gradnje podsjeća na Veneciju”, dodaje se u članku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.