Džipovima izvukli autobus sa putnicima na putu Berane - Rožaje (VIDEO)

Autobus sa putnicima kompanije "Ozlem" na putu Berane - Rožaje, u blizini Lokvi, sinoć je zbog sniježnih padavina ostao blokiran na toj dionici.

U pomoć su pritekli momci iz Džip kluba Berane koji su ga izvukli, što je i zabelježeno kamerom, dok su putnici su pozdravili aplauzom.

Oni su i nakon toga pratili još neko vrijeme autobus, kako bi bezbjedno nastavio putovanje, prenosi Berane online.

Momci iz beranskog Džip kluba, u čijem sastavu je 15 momaka, pozivaju sugrađane - prvenstveno stara i iznemogla lica, kojima je potrebna pomoć u vidu dostave ljekova, hrane i ostalih potrepština, kao i odlazak kod ljekara, da im se mogu obratiti putem broja telefona: 068 326 806.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.