Mićunović pušten da se brani sa slobode

Mićunović pušten da se brani sa slobode

Nikšićki biznismen Branislav Brano Mićunović i Sava Vujović i Srđa Mićunović, koji su uhapšeni 6. januara zbog nedozvoljenog držanja oružja na izlazu iz Budve, pušteni su da se brane sa slobode, potvrdila je Uprava policije.

Iz Uprave policije su se danas oglasili saopštenjem u kojem se navodi da su Mićunovići i Vujović uhapšeni zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, 6. januara.

"Kontrolom vozila kojim je upravljao B.M., a u kojem su se nalazila osumnjičena lica, pronađena su dva pištolja sa municijom.Oni su privedeni nadležnom tužiocu u uz krivičnu prijavu zakonskom roku koji im je odredio zadržavanje do 72 sata.Od strane nadležnog tužilaštva saslušana su i druga lica kao svjedoci, nakon čega su po nalogu Osnovnog državnog tužilaštva u Kotoru osumnjičeni B.M., S.V. i S.M. pušteni da se brane sa slobode.", stoji u policijskom saopštenju.

Mićunović je priveden 6. januara, oko 14 sati na izlazu iz Budve. Kontrolom vozila policija je kod Mićunovića i njegovih prijatelja pronašla oružje zbog čega su uhapšeni.

Mediji su juče objavili da je branilac Mićunovića, advokat Danilo Mićović rekao ranije agenciji Beta da je jedan od osumnjičenih priznao da je pronađeno oružje prilikom pretresa njegovo.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.