Mićunović zadržan nakon saslušanja u kotorskom tužilaštvu
Foto: Pobjeda

Mićunović zadržan nakon saslušanja u kotorskom tužilaštvu

Nikšićanin Branislav Brano Mićunović saslušan je u kotorskom tužilaštvu kao i dvije osobe koje su juče privedene s njim.

Oni su zadržani nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koje je trajalo oko tri sata, tačnije do 18 sati. Sva trojica su vraćena u stanicu policije u Budvi nakon saslušanja, prenijela je Pobjeda.

Nezvanično iz kotorskog tužilaštva Pobjeda saznaje da će tužilaštvo konačnu odluku o pritvoru ili puštanju da se brane sa slobode donijeti do isteka tuzilačkog pritvora od 72 sata.

Advokat Dragoljub Đukanović nije želio da daje izjavu za medije.

Branilac Mićunovića Danilo Mićović rekao je Agenciji Beta da je jedan od osumnjičenih priznao da je njegovo oružje nađeno prilikom pretresa automobila u kojem su bili.

Mićović je rekao da je taj osumnjičeni prilikom davanja iskaza priznao da je oružje njegovo.

Advokat je za Betu rekao i da dvojica privedenih zajedno s Mićunovićem nisu njegovo obezbjeđenje, već njegovi prijatelji.

Mićunović je juče priveden na izlasku iz Budve. Kontrolom vozila policija je kod obezbjeđenja Mićunovića pronašla oružje zbog čega su i oni privedeni.

Mićović je juče kazao da nikšićki biznismen nema nikakve veze sa oduzetim oružjem.

Juče je Mićunoviću i još dvojici uhapšenih određeno zadržavanje do 72 sata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.