Ružne poruke iz Pljevalja: Uz paljenje badnjaka poziv na paljenje cg zastave

Ružne poruke iz Pljevalja: Uz paljenje badnjaka poziv na paljenje cg zastave

Na Fejsbuku su objavljene fotografije nalaganja badnjaka iz Pljevalja gdje jedan od muškaraca nosi trobojku sa četiri ocila, dok druga dvojica drže crnogorsku zastavu.

"Ajmo polako sklapaj to ili je naložite e tako, moja se ovdje pita", napisao je izvjesni Novo Novović na svom profilu opisujući paljenje crnogorske zastave.

1

Povodom ove objave oglasila se policija koja je, kako su saopštili, preduzela aktivnosti iz svoje nadležnosti i za sad preduzete radnje ukazuju da do paljenja državne zastave nije došlo. 

"Od oba lica, N.N i lica koje drži državnu zastavu na nalaganju badnjaka, su na okolnosti događaja prikupljenja obavještenja, kojom prilikom su izjavili da su na nalaganje badnjaka došli zajedno i da niko nije palio zastavu, što su potvrdili i svjedoci.", saopštila je Uprava policije.

U toku je, kako se navodi,  prikupljanje i dodatnih obavještenja od drugih lica. 

O događaju je obaviješten nadležni državni tužilac.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.