Medojević: Neću glasati za zakone ove Vlade dok Spajić ne podnese ostavku
Nebojša Medojević

"Neko je lopov"

Medojević: Neću glasati za zakone ove Vlade dok Spajić ne podnese ostavku

Lider Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević poručio je da ako je ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić podnio krivičnu prijavu protiv njega da neće glasati ni za jedan zakon "nove Vlade". Takođe, Medojević je pozvao Spajića i premijera Zdravka Krivokapića na "na javni duel na RTCG oko tajne privatne emisije obveznica".

"Tužba je dokaz da je ovo rezervna Vlada DPS-a. Kad ih uhvatiš u krađi oni te tuže", poručuje Medojević.

Dodaje da su sklopili tajno zaduživanje od 890 miliona eura, za koje se kako navodi uzima provizija od osam do 10 miliona.

"Svako ko tajno radi posao sa parama poreskih obveznika je osumnjičen kao lopov", naglašava Medojević, dodajući da umjesto da Vlada podnese krivičnu prijavu protiv Đukanovića oni je podnose protiv njega.

"Ako je ministar Mickey Spajic podnio krivičnu prijavu protiv mene, neću glasati nijedan zakon ove Vlade dok se ne utvrde sve okolnosti oko tajnog zaduženja države! Neko je lopov. Ja ili Mickey!", poručio je Medojević da neće glasati nijedna zakon Vlade dok Spajić ne podnese ostavku.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.