SD Cetinje Abazoviću: Čestitkom ne možete sprati izdajničku bruku sa sebe i svoje partije
Socijaldemokrate

SD Cetinje Abazoviću: Čestitkom ne možete sprati izdajničku bruku sa sebe i svoje partije

Mislio je predsjednik URE i potpredsjednik Vlade, Dritan Abazović, da jednom čestitkom spere izdajničku bruku sa sebe i svoje partije. E pa, gospodine Abazoviću, kod Cetinjana Vam, makar, to neće proći, navodi se u reagovanju odbora SD-a u Prijestonici na čestitku Dritana Abazovića.

"Najmanje ste pozvani Vi da govorite o tome ko je i koliko uradio za Cetinje. Najmanje ste Vi pozvani da čestitate bilo što Cetinju i Cetinjanima. Vi, koji ste na najpodliji način, crnogorskim glasovima izdali Crnu Goru", kazali su iz SD-a.

Dodaju da su i neki Cetinjani povjerovali.

"Kome Vi nešto obećavate, gospodine Abazoviću? Ko će, u ime Vlade u kojoj sjedite, brinuti o Cetinju? Vaš ministar pravde, doveden sa namjerom da Cetinjski manastir prepiše Srbiji? Vaša multi-praktik ministarka, žena četnik, koja se od 2 do 4 poslije podne bavi kulturom, a prije toga sa druga tri ili cetiri resora, kojoj su od Cetinja mnogo blizi Trebinje i Bileća? Vaši koalicioni partneri za koje je Cetinje “malo selo ispod Lovcena” i inostranstvo? Ili, pak, ono malo Cetinjana što Vam je ostalo, a sto se skriše pod skute jedne Plavljanke koja u njihovo ime 28. decembra izdade Crnu Goru?", naglasili su iz SD-a.

Poručili su Abazoviću, da mu kod Cetinjana ta priča ne prolazi.

"Izborio se ovaj grad sa mnogim prevarantima i opstao. Izborio se i sa brojnim okupatorima i bio iskra slobode u porobljenoj Evropi i opstao. Ali se, gospodine Abazoviću, najteže izborio sa bratskom vojskom koja ga je nemilice pokorila. Onom vojskom čije sljedbenike Vi dovedoste da danas “brinu” o Crnoj Gori i Cetinju. Neće moći, gospodine Abazoviću! Izboriće se slobodarsko Cetinje i sa Vama i Vladom u kojoj sjedite, a svoje želje i čestitke ostavite za nekog drugog ko je jos uvijek spreman da padne na Vaše prevare", zaključuje se u saopštenju SD-a.,

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.