Tragedija u Petrinji: Padom sa krova poginuo volonter koji je donirao svoju kamp kućicu
Foto: Pixsell

Tragedija u Petrinji: Padom sa krova poginuo volonter koji je donirao svoju kamp kućicu

Petrinju je danas pogodila nova tragedija. Prilikom pada s krova oko 10 sati poginuo je volonter koji je pomagao unesrećenima.

Vatrogasci i Hitna pomoć su pokušali reanimaciju, ali je bila neuspješna, prenosi "Index".

Radi se o 57-godišnjem A.C., bivšem specijalcu i penzionisanom časniku iz sela Mali Jadrč nedaleko Vrbovskog.

Jednoj porodici koja je stradala juče je donirao sopstvenu kamp kućicu, a danas je pokušao pomoći pri sanaciji krova. To se, nažalost, pokazalo kobnim. 

"Zvao me juče, pitao jesam li na području Petrinje da se nađemo. Rekoh mu da dolazim sredinom nedjelje. To je zadnje što smo se čuli, ne mogu da vjerujem", rekao je za Jutarnji njegov prijatelj.

Gradonačelnik Petrinje: Čovjek je izgubio život, nema riječi da umanjimo bol "Nemojte se neorganizovano penjati na krovove. Znam da je teško gledati svoju imovinu i muku, ali najteže je doći pred porodicu i reći da više nemaš najbližeg. U toj pomoći možemo napraviti prestrašne štete, a s druge strane kad pogledamo da je čovjek izgubio život onda ne postoje riječi da umanjimo bol. I onda kako pred te ljude?", rekao je za HRT gradonačelnik Petrinje Darinko Dumbović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.