Policija u Barseloni rasturila rejv žurku kojoj je prisustvovalo 300 ljudi
Ilustracija

Policija u Barseloni rasturila rejv žurku kojoj je prisustvovalo 300 ljudi

Katalonska policija je u blizini Barselone rasturila rejv žurku, koja je povodom Nove godine trajala 40 sati, a na njoj je bilo oko 300 ljudi.

"Procesuiraćemo organizatore i sve učesnike“, napisala je na Tviteru lokalna policija i navela da je kazna za učesnike do 3.000 evra.

Žurka je organizovana u hangaru, na oko 30 kilometara severoistočno od Barselone.

"Trojica organizatora su uhapšena i narednih sati će biti izvedeni pred sudiju“, dodaje policija i precizira da bi oni mogli da budu kažnjeni do 600.000 evra.

Na snimcima do kojih je došla agencija Frans pres, vide se mladi kako bez zaštitnih maski i ne poštujući pravila o držanju razmaka puše i igraju ispred džinovske lobanje sa kapom Deda Mraza, a potom dolazi do kratke prepirke u trenutku kada stiže policija. Takođe se vidi mlada žena u toplesu kako pokušava da smiri situaciju.

U toj akciji su učestvovale stotine policajaca, uz podršku helikoptera, javio je španski regionalni radio RNE.

Francuska policija je takođe rasturila rejv žurku, na kojoj je od četvrtka uveče u Lijeronu učestvovalo 2.500 ljudi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.