Nikšić: Zimska turistička sezona i zvanično počela na ski centru “Vučje”

Zimska turistička sezona i zvanično je otvorena na nikšićkom ski centru “Vučje”. Uticaj pandemije nije zaobišao ni ovo skijalište pa, iako su na vrijeme odrađene sve pripreme u vidu uređenja ski staza i liftova, ove godine će izostati organizacija sada već tradicionalnog Snow dance festivala.

"Tokom zimske sezone strogo će se poštovati sve epidemiološke mjere. Ove godine, pored našeg Snow dance festivala, izostaće i dnevne žurke", kazala je PR tog ski centra Milena Dubljević u izjavi za agenciju Mediabiro.

Pomenute aktivnosti će, međutim, biti nadomiještene. U planu je, između ostalog, organizovanje izleta po krnovskom masivu, uz poštovanje ograničenja broja ljudi.

"Ove godine smo bili vrijedni pa je bilo određenih adaptacija kada su apartmani u pitanju, kao i kompletna rekonstrukcija krova. U pregovorima smo sa nekim privatnim školicama sporta, a u planu su i realizacije dnevnih izleta. Imamo u planu i jednodnevne izlete sa određenim brojem ljudi", navela je Dubljević.

Za sad, kako je dodala, sve teče po planu - Staza je spremna i posjetioci su tu.

Ski staza radi po ustaljenom planu, u vremenskom periodu od 10 do 16 časova, a cijene iznajmljivanja opreme i ski pasa ostale su na prošlogodišnjem nivou - 10 eura za dnevni ski pas, a pet za dječiji. Iznajmljivanje ski opreme za dan je 10 eura, dok su sanke pet eura. Za sezonski ski pas posjetioci treba da izdvoje 100 eura.

U funkciji će biti veliki i dječiji ski lift, koji će raditi od 10 do 16 časova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.