U Srbiji preminulo 38 osoba, skoro 2.000 novozaraženih
Ilustracija

U posljednja 24 časa

U Srbiji preminulo 38 osoba, skoro 2.000 novozaraženih

Prema posljednjim informacijama u poslednja 24 sata zabilježeno je 1.907 novih slučajeva koronavirusa. Preminulo je 38 osoba.

Testirano je 7.276 osoba.

U bolnicama širom Srbije nalazi se 8.011 pacijenata oboljelih od korona virusa, od kojih je 276 na respiratorima.

Ukupan broj registrovanih slučajeva od početka epidemije u zemlji iznosi 341.904. Testirano je 2.312.861, dok je ukupan broj preminulih 3.288.

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Ðerlek izjavio je danas da će u ponedeljak, 4. januara, na sastanku sa ministrom zdravlja Zlatiborom Lončarom biti donijeta odluka kada će i od kojih gradova početi vakcinacija Sputnjikom V.

Podsjetimo, danas su ponovo na snazi mjere koje su bile prije 31. decembra. Svi objekti rade do 20 časova. Ove mjere važiće do 11. januara.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.