Podgorička policija oduzela cigarete vrijednosti od skoro 20.000 eura
ilustracija

Podgorička policija oduzela cigarete vrijednosti od skoro 20.000 eura

Podgorička policija je oduzela švercovane cigarete vrijednosti od skoro 20 hiljada eura u mjestu Golubovci i Goričani i podnijela prijave protiv dvije osobe zbog nedozvoljene trgovine.

Kako je saopšteno, sprovodeći aktivnosti na planu suzbijanja sive ekonomije, odnosno sprječavanja nezakonitog prometa roba, podgorička policija je oduzela 906 šteka raznih cigareta bez akciznih markica, procijenjene vrijednosti od 19.932 eura.

"Shodno naredbi Osnovnog suda u Podgorici, u mjestu Golubovci i Goričani, izvršen je pretres kuće, pomoćnih objekata i vozila koje koriste D.K. (44) i J.K. (40) kojom prilikom su pronađene cigarete namijenjene prodaji na sivom tržištu.", kaže se u saopštenju.

Protiv D.K. i J.K. službenici Centra bezbjednosti Podgorica su u redovnom postupku podnijeli krivičnu prijavu nadležnom državnom tužiocu zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljena trgovina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.