Nakon molbe građani su se razišli

Marković: DIK nije verifikovala mandat, nemaju većinu (VIDEO)

Okupljenim građanima obratio se zamjenik predsjednika Demokratske partije socijalista i bivši premijer Duško Marković.

Marković je saopštio da Državna izborna komisija nije prihvatila verifikaciju novog mandata, i da večeras ne postoji većina za izglasavanje Zakona o slobodi vjeroispovijesti.

"Ovu borbu vodimo za našu Crnu Goru. Ovdje ćemo biti dok se ne izgase svijetla, noćas se neće glasati ni raspravljati. DIK nije završio verifikaciju za novog poslanika. Molim vas da pođete kući hladno je, umorni ste. U 22 sata nastupa zabrana kretanja, hajde da se dogovorimo pođite kući, vidimo se sjutra. Borba je tek počela, ne završava se danas", kazao je Marković.

Nakon molbe Markovića, građani su se razišli.

8847c5ea313004f313e4fb627687548d

Foto: Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.