Na Kosovu preminulo 19 osoba, zaraženih 181
Ilustracija

Na Kosovu preminulo 19 osoba, zaraženih 181

Nacionalni institut za javno zdravlje Kosova saopštio je danas da je tokom posljednja 24 sata od kovid-19 preminulo osam osoba, čime je ukupan broj preminulih povećan na 1.317.

U istom periodu testirana su ukupno 1.002 uzorka od kojih je 181 pozitivan na koronavirus.

Na Kosovu je od početka epidemije registrovano ukupno 50.801 osoba pozitivna na korona virus od 180.404 testirane osobe.

Tokom posljednja 24 sata izliječeno je 407 pacijenata, čime ukupan broj izliječenih do danas iznosi 39.969 slučajeva, dok je broj aktivnih slučajeva 9.515, prenosi Beta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.