Berane bez struje, čekaju se kola iz Podgorice da otklone kvar
Ilustracija

Berane bez struje, čekaju se kola iz Podgorice da otklone kvar

Berane je već dva sata bez struje, a Radiju Berane na dežurnom telefonu u Elektrodistribuciji nisu mogli kazati kada će kvar biti otklonjen.

Prema onome što su kazali, riječ je o prekidu, odnosno ispadu na podzemnom kablu koji od glavne trafostanice na Rudešu vodi prema gradu.

Da bi kvar ovakve prirode mogao biti popravljen mora se sačekati specijalizirano vozilo iz Podgorice, za lociranje prekida.

To znači da je u ovom trenutku neizvjesno kada će struja doći, ali sasvim izvjesno neće tako brzo.

Kvar na ovom podzemnom kablu se vrlo često dešava, i po nepisanom pravilu u zimskim mjesecima, kada su niske temperature.

Zbog toga najviše ispaštaju građani koji se griju na struju ili na centralno grijanje koje ne može raditi bez struje.

Na sjeveru od ranih jutarnjih sati, poslije obilne kiše, neprekidno pada mokar i težak snijeg, a temperatura je trenutno samo jedan stepen iznad nule.

Radio Berane

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.