Stanivuković objavljuje diplome svih zaposlenih u gradskoj upravi Banjaluke
Draško Stanivuković

Stanivuković objavljuje diplome svih zaposlenih u gradskoj upravi Banjaluke

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković donio je odluku da će Gradska uprava biti prva javna ustanova koja će na zvaničnoj veb-stranici objaviti imena i prezimena svih zaposlenih i uvid u njihove diplome, prenose "Nezavisne".

Stanivuković je već prvog dana po preuzimanju dužnosti gradonačelnika donio nekoliko novih odluka koje se tiču rada u Gradskoj upravi.

Stanivuković je u četvrtak preuzeo dužnost prvog čovjeka grada na Vrbasu od Igora Radojičića. On je nakon preuzimanja dužnosti istakao da će Gradska uprava otvoriti svoja vrata za sve građane.

"Naložio sam da mi se po hitnom postupku dostave imena i prezimena svih zaposlenih u Gradskoj upravi, uz naglasak na podatke o njihovim diplomama", kazao je Stanivuković.

Dodao je da se na tome uveliko radi, te da će ovi podaci u četvrtak ugledati svjetlost dana.

"Donio sam i naredbu o obilježivanja svih službenih automobila kako bi se u svakom trenutku mogla uočiti auta koja su u službi grada i zaustavila dalja zloupotreba", kazao je Stanivuković, koji je nakon primopredaje dužnosti u četvrtak već donio prvu naredbu u vezi sa službenim automobilima.

On je tada kazao da je spreman novi pravilnik o upotrebi službenih vozila, te da će neka od ovih vozila, koja koštaju i do 100.000 KM (50.000 eura), prodati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.