Šćekić: Budžet opštine je realan, 2021. će biti godina najvećih radova
Dragoslav Šćekić, Foto: Opština Berane

Usvojen budžet Opštine Berane za 2021. godinu

Šćekić: Budžet opštine je realan, 2021. će biti godina najvećih radova

Predsjednik opštine Berane Dragoslav Šćekić izjavio je da je budžet Opštine Berane za 2021. godinu realan i da očekuje da će u toku naredne godine doći do rebalansa budžeta, kao i da će 2021. biti godina sa najvećim radovima.

Skupština opštine Berane usvojila je budžet za 2021. godinu vrijedan 10.700.000 evra.

Šćekić je u obraćanju odbornicima opozicinog DPS-a i njihovih koalicionih partnera, na dvanaestoj sjednici Skupštine opštine Berane održanoj u sali Centra za kulturu, kazao da je Uprava javnih radova iz perioda njihove vlasti na državnom nivou obmanjivala Opštinu Berane o početku radova na izgradnji kružnog toka kod Bogavskog brda, gdje su se nekada nalazili semafori.

Podsjetio je da i su zaustavljeni radovi na izgradnji puta Berane – Petnjica.

"Gospodo iz DPS-a razmišljamo o tome da raspišemo prijevremene lokalne izbore i da građani Berana daju svoj sud o tome kako radimo mi, a kako ste radili vi", kazao je Šćekić.

Šćekić je tokom izlaganja podsjetio šta je urađeno u dijelu kapitalnih investicija u Beranama, o obavezama vraćanja kredita koja datiraju iz vremena prethodne vlasti, kapitalnim ulaganjima…

Predsjednik opštine je na kraju čestitao predstojeće novogodišnje i božićne praznike.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.