Mihajlović: Ostao sam živ, ne mogu da tražim više od 2020. godine
Siniša Mihajlović

Mihajlović: Ostao sam živ, ne mogu da tražim više od 2020. godine

Trener Bolonje Siniša Mihajlović rekao je da ne može više da traži od 2020. godine.

Srpski stručnjak je imao velikih zdravstvenih problema, ali je sve to nekako ostavio iza sebe i vratio se onom što najviše voli, fudbalu.

Srpski stručnjak je posle meča sa Atalantom (2:2), rekao kako je najvažnije da se ova teška godina za sve, konačno završava.

"Ne bih mogao da tražim više od ove godine. Ostao sam živ. Na ličnom nivou zaista nisam mogao da tražim više", rekao je Mihajlović, koji se lečio od leukemije.

Zadovoljan je osvojenim bodom protiv veoma dobre ekipe Atalante. Bolonja je nadoknadila dva gola zaostatka sa poluvremena i izvukla bod protiv tima iz Bergama.

"Nikada se ne predajemo. Uradili smo odličan posao, momci su bili nevjerovatni", dodao je Mihajlović.

On je dodao da je ekipa vjerovatno zaslužila više od trenutnih 15 bodova, ali vjeruje da njegov tim ide u dobrom smjeru.

"Meč sa Atalantom bio je izazov, s obzirom na uslove pod kojim smo igrali. Nekoliko igrača se vraća posle povreda, ali smo zato na zagrijqvanju izgubili De Silvestrija. Nisam iznenađen povratkom u meč, to nije slučajnost. Dešavalo nam se i ranije. Volio bih jednom za promjenu da prvi postignemo gol. Taj prvi dio bio je izjednačen, dali su nam dva gola i imali jednu šansu. U drugom smo zaigrali agresivnije, nismo ništa rizikovali. Duga klupa daje više rješenja i uz veliki respekt prema protivniku, ali dobar igrač ili dva koji mogu da uđu svježi, uvijek prave razliku", zaključio je Mihajlović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.