Mesi progovorio o situaciji u Barseloni, intervju koji očekuje čitav fudbalski svijet

Argentinski fudbaler Lionel Mesi dao je ekskluzivni intervju za "La Sekstu" u kojem je govorio o želji da napusti Barselonu. Mesi je za špansku televiziju otkrio kako se osjećao tokom ljeta kada je saopštio upravi da želi transfer, kao i o svojoj budućnosti na "Kamp Nou".

Novinar Đordi Evole imao je priliku da razgovara sa jednim od najboljih igrača svih vremena.

"Istina je da sam sada dobro, ali tokom ljeta sam bio veoma loše. Sve što se dogodilo prije leta, način na koji je završena sezona, potom i taj burofaks i sve ostalo... To se pomalo prelilo i na početak sezone", istakao je Mesi za La Sekstu i potvrdio da je motivisan da nastavi da se bori.

"Trenutno se osjećam dobro i radujem se bori u svakom takmičenju u kojem učestvujemo."

Leo je prije nekoliko dana postigao gol u remiju sa Valensijom (2:2) i izjednačio se sa legendarnim Peleom, kao igrač koji je najviše golova postigao u jednom klubu – 643.

"Znam da je klub u komplikovanoj situaciji, institucionalno, ali i na samom terenu. Sve što okružuje Barsu je teško, ali se ja osjećam uzbuđeno", zaključio je Mesi.

Evole je najavio intervju za 27. decembar u 21.15, a očekuje se da Mesi još jednom šokira fudbalski svijet, kao prije nekoliko mjeseci kada je govorio za Gol.

"Na ovaj ili onaj način, mislim da ga sam ga 14 puta pitao o budućnosti. Nakon intervjua pričali smo još jedno sat i po vremena i tada sam shvatio koliko taj čovek voli Barselonu. Kada sam mu dodao dres da mi potpiše, način na koji ga je uzeo, shvatio sam šta za njega znači grb Barselone. Mesi će govoriti o svojoj budućnosti, ali šta god da odluči, ne smijemo ga kriviti. Moj glavni utisak posle intervjua sa njim je – koliko samo voli Barselonu", rekao je autor intervjua.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.