Perunoviću određeno zadržavanje do 72 sata zbog ranjavanja Nikšićanina
Ilustracija

Saslušan od strane tužioca

Perunoviću određeno zadržavanje do 72 sata zbog ranjavanja Nikšićanina

Zdravku Perunoviću (44), koji se sumnjiči da je u četvrtak iz pištolja ranio Vuksana Kuveljića (29) oko 19.30 sati kod Ekonomske škole u Nikšiću, određeno je zadržavanje do 72 sata nakon čega će biti priveden sudiji za istrage koji će se izjasniti o pritvoru.

Perunovića je saslušao tužilac i donio rješenje o zadržavanju.

Dežurna služba Centra bezbjednosti Nikšić obaviještena je oko 19.30 sati da je došlo do pucnjave u Ulici šeste crnogorske.

Inspektori su zatekli Kuveljića sa povredom noge i primijetili Perunovića kako bježi s pištoljem u ruci.

Kada su ga zaustavili, Perunoviću je ispao pištolj na kojem nije bilo fabričkog broja.

Kuveljić je prevezen u nikšićku bolnicu zbog povrede noge, a njegov napadač uhapšen je zbog sumnje da je počinio pokušaj ubistva i da je nedozvoljeno nosio oružje.

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje motiv napada pod kojim okolnostima je došlo do ranjavanja Kuveljića. Inspektori su pronašli pištolj i više čaura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.