Božićna fotografija porodice princa Vilijama u drugačijem izdanju: Pozirali ispred drva za zimu
Princ Vilijam sa porodicom, Foto: Instagram

Božićna fotografija porodice princa Vilijama u drugačijem izdanju: Pozirali ispred drva za zimu

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža objavili su zvaničnu porodičnu fotografiju uoči božićnih i novogodišnjih praznika. Na slici su ponosni roditelji sa troje djece, a prkoseći nastupajućim zimskim danima, fotografisani su ispred zalihe drva.

Sezonu božićnih i novogodišnjih praznika najavila je i fotografija britanskog princa Vilijama i njegove porodice.

Na zvanične naloge princa Vilijama i njegove supruge Ketrin na društvenim mrežama, stigla je fotografija na kojoj su zajedno sa djecom: dva sina i ćerkom.

I ove godine, odabran je manje formalan ambijent. Iza vojvode i vojvotkinje od Kembridža, sedmogodišnjeg princa Džordža, dvije godine mlađe princeze Šarlot i dvogodišnjeg princa Luija nalaze se složena drva, pripremljena za zimu.

Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, fotografije porodice princa Vilijama koje prikazuju nasljednike britanskog trona u manje uštogljenim pozama nailaze na veće odobravanje njihovih obožavalaca i poštovalaca. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.