Pokloni za korisnike Doma starih Bijelo Polje od Glavnog grada
Uručenje donacije

Pokloni za korisnike Doma starih Bijelo Polje od Glavnog grada

Zamjenik gradonačelnika Podgorice Časlav Vešović, zajedno sa saradnicima, posjetio je Dom starih Bijelo Polje i tom prilikom uručio poklone za korisnike.

"Zbog situacije sa koronavirusom nijesmo u mogućnosti da na tradicionalan način obilježimo Dan oslobođenja Podgorice pa smo odlučili da ta sredstva preusmjerimo na donacije za tri socijalne ustanove, za tri doma", rekao je Vešović.

13113072624648259171577471012134981274872836o

Vešović i Pavićević

On je istakao da je djelatnost Doma starih u Bijelom Polju koji je već sedam mjeseci u karantinu zbog koronavirusa, od posebnog značaja za društvo u cjelini.

Direktor Doma starih Dejan Pavićević zahvalio je na značajnoj donaciji u svoje ime, u ime ustanove i korisnika.

"Počastvovan sam jer je Glavni grad odabrao baš našu ustanovu i odlučio da na ovaj način sa nama proslavi Dan oslobođenja", kazao je Pavićević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.