Dado Polumenta nakon dvije i po godine predstavio novu pjesmu "Gdje su sada svi": Sve sam dao, a na kraju sam sam ostao (VIDEO)

Nakon dvije i po godine odsustva sa muzičke scene, Bjelopoljac Dado Polumenta je predstavio svojoj publici novu numeru ,,Gdje su sada svi".

Popularni pjevač ovom numerom najavljuje dva albuma na kojima je dugo i predano radio.

"Mnogo truda i rada, ali i nekih iskrenih momenata je uloženo u ovaj spot. Mislim da je ovo do sada nešto najbolje od mene. Kako video produkcija, tako i muzički i tekstualno. Ova pjesma ima jaku poruku i sigurno će ostaviti traga na sve ljude koji to budu čuli i vidjeli", izjavio je on za IDJTV.

Koliko je ovaj projekat intiman za njega, govori i opis koji je postavio ispod pjesme.

"Pjesma koja priča umjesto mene, jedan dio moje životne priče, transformacije i promjene. Ovo je početak novog poglavlja u mojoj karijeri, gdje ćete imati priliku da kroz moje tekstove i pjesme bolje upoznate pravog Dadu", napisao je crnogorski pjevač koji sa porodicom živi već duži period u Novom Sadu.

Tekst za pjesmu pisao je Dado, a muzika je djelo grčkog autora.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.