Hitno potrebna pomoć za napuštene životinje

Hitno potrebna pomoć za napuštene životinje

Jovu Samardžiću, koji u svojoj kući i dvorištu ima preko 40 pasa i mačaka, koje je spasio sigurne smrti sa ulice potrebna je pomoć.

"Bilo koji vid pomoći je dobrodošao, bilo da je to u hrani, novcu ili građevinskom materijalu za kućice.Svjesni smo činjenice da većina nas jedva sastavlja kraj sa krajem, ali i 5€, 2kg granula za ove životinje puno znači", naveo je u apelu izvršni direktor NVO Prijatelji životinja Podgorica, Dragoje Vlahović.

Uplate možete izvršiti na račun: 535-16574-21 kod Prve Banke ili pozivom na broj 068/182-482.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.