Brnabić: Srbija dobija vakcine do kraja godine
Ana Brnabić

Brnabić: Srbija dobija vakcine do kraja godine

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da će Srbija dobiti prve vakcine protiv kovida do kraja ove godine.

On je dodao da njena nedavna izjava o vakcinama nije dobro protumačena u medijima.

"Vidjela sam neke natpise u medijima koji nisu tačni, izvučen je dio mog govora povodom obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava. Srbija će, kao što je obećao i predsjednik (Aleksandar) Vučić, biti jedna od zemalja koja će dobiti prve vakcine protiv korona virusa", poručila je Brnabićeva posle obilaska radova na Moravskom koridoru.

Kaže da kada je govorila o tome da je jedna kompanija rekla da Srbija može da dobije vakcine tek u decembru 2021. godine, da je to tačno, ali je to samo jedna kompanija, ali da se razgovara sa svim kompanijama.

"Srbija nije zemlja kakava je bila ranije, već zemljle koja danas ima političku snagu i kredibilitet. Tu vakcinu ćemo zaista i imati u decembru ove godine", naglasila je premijerka Brnabić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.