Bratić predložila Božovića, Aleksića, Burić i Glušicu za Upravni odbor UCG
Vesna Bratić

Bratić predložila Božovića, Aleksića, Burić i Glušicu za Upravni odbor UCG

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić predložila je smjenu postojećeg sastava Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore i predložila imenovanje novih članova.

Pozivajući se na član 46 Zakona o visokom obrazovanju, Bratić je predložila da se za članove Upravnog odbora imenuju Budimir Aleksić koji predaje na cetinjskoj bogosloviji, Vladimir Božović sa PMF-a, Milena Burić sa Filološkog fakulteta, Milijana Novović-Burić sa Ekonomskog fakulteta i Rajka Glušica sa Filološkog fakulteta, prenosi Portal Analitika.

Oni bi, prema prijedlogu Bratić trebalo da zamijene dosadašnje članove - Vladana Jokovića, Milenka Damjanovića, Natašu Pešić, Tatjanu Bulatović i Muberu Kurpejović.

Bratić je danas prijedlog uputila Vladi Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.