Pao Facebook Messenger, problemi i kod nekih korisnika u Crnoj Gori
Foto: Downdetector

Pao Facebook Messenger, problemi i kod nekih korisnika u Crnoj Gori

Facebook Messenger, jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje na svijetu, trenutno ne radi u velikom dijelu Evrope.

Brojni korisnici prijavljuju da im ova aplikacija, koju koriste na stotine miliona, a vjerojatno i milijarde ljudi, trenutno ne radi. Problemi su se pojavili oko 11 sati,prenosi Index.

Najviše problema prijavljeno je u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Belgiji i Poljskoj, ali problemi su primijećeni i kod dijela korisnika u Crnoj Gori i regionu.

To pokazuje i karta prijavljenih problema objavljena na stranici downdetector.

Najviše problema prijavljeno je u Evropi i Japanu, a problemi su zabilježeni i u SAD-u te Australiji.

Još uvijek se ne zna koji je uzrok pada Facebook Messengera i kad će problemi biti riješeni.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.