Članovi nove Vlade u restoranu, Foto: DPS

Kabinet premijera

"Riječ o poslovnom ručku, poštovane sve mjere, osim distance od dva metra"

Nakon što su iz Demokratske partije socijalista premijera Zdravka Krivokapića i ministre u njegovoj vladi već nekoliko puta prozvali zbog kršenja epidemioloških mjera, na kako kažu, proslavi ustoličenja Vlade, iz kabineta premijera Televiziji Vijesti nezvanično je rečeno da je riječ o poslovnom ručku, organizovanom prošle subote u restoranu Plantaža - 13. jul.

Kako navode, poštovane su sve mjere, osim distance od dva metra, jer nisu mogli uticati na organizaciju prostora u restoranu, niti je prilikom konzumacije hrane i pića moguće nositi masku.

Ručak je platio premijer Zdravko Krivokapić, sopstvenim novcem, a restoran je odabran kao dio kompanije u državnom vlasništvu.

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.