Hadžibegić: Ne želim da se predam nikome unaprijed

Kvalifikaciona grupa za Svjetsko prvenstvo u Kataru je jaka, ali fudbalska reprezentacija se nikome neće predati unaprijed, kazao je selektor Faruk Hadžibegić.

Crna Gora je voljom žrijeba u Nionu svrstana u G grupu sa Holandijom, Turskom, Norveškom, Letonijom i Gibraltarom.

Komentarišući žrijeb, Hadžibegić je kazao da će Crna Gora, kao i sve selekcije u grupi G, igrati da pobijedi i da se kvalifikuje na Mundijal.

“Ne želim da se predam nikome unaprijed. Grupa je veoma jaka, ali i naš cilj je da budemo prvi ili drugi, to je logično, tako svi razmišljaju. U ovom trenutku želim i molim se Bogu da budemo kompletni i zdravi, kao i da se navijači vrate na stadion”, kazao je Hadžibegić, prenosi Mina.

On je naglasio da G grupa ima deklarisane favorirte.

“To su, koliko sam odmah uspio da vidim, i kazali iz tabora Holandije, Turske i Norveške. Mi smo tu da pokušamo da iznenadimo i uzmemo najviše što možemo. Takođe, njihova prognoza može da bude motivacija za nas, da pokažemo da možemo i protiv onih koji misle da su bolji od nas. Mi imamo nadu”, rekao je selektor.

Hadžibegić je rekao da je mogao da bira da bi izabrao bi grupu F, sa Danskom, Austrijom i Škotskom, kao prve tri ekipe.

“Biće teško, svaki rival ima drugačiji stil. Tu je Norveška iz trećeg šešira, sa mladim igračima, sa engleskim mentalitetom, jakom duel igrom. Turska će biti neugodan rival. Holandija je jedina selekcija koja voli da igra čist fudbal. Sa ostalima će biti rovovska borba”, kazao je Hadžibegić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.